Klær

KJOLER OG SKJØRT
SKJORTER OG BLUSER
BUKSER OG CAPRI
BLAZERE OG YTTERTØY
TOPPER OG T-SKJORTER
GENSERE OG JAKKER
SHORTS
SKJØRT

Klær

KJOLER OG SKJØRT
SKJORTER OG BLUSER
BUKSER OG CAPRI
BLAZERE OG YTTERTØY
TOPPER OG T-SKJORTER
GENSERE OG CARDIGANS
SHORTS
SKJØRT

Vi fører klær fra både kjente og mindre kjente merkevarer. Felles for de aller er at de har det «lille ekstra», og gode materialer og kvaliteter setter vi svært høyt når vi plukker ut våre kolleksjoner. Merkene vi fører er:

Lexington: Lexington er et livsstilsvaremerke, rettet mot de kundene som er ute etter kvalitet og luksus. Lexington startet som et rent interiørmerke, men begynte i 2008 også med kvalitetsklær til både han og henne. Det meste av produksjonen skjer i Europa, og hvert design produseres av de beste materialene.

Close to my heart: Close To My Heart er vårt mest eksklusive merke. Et norsk ready-to-wear brand designet i Norge, med hjertet i Nepal. Her får du moderne klassikere med fokus på godt håndverk og kvalitetsmaterialer. Deres mål er å skape plagg som kan følge deg i mange år fremover. Str S-XL. 

Kaffe Clothing: KAFFE er et dansk motemerke, som har gitt den naturlige feminine kvinnen en moderne skandinavisk stil siden 1993. KAFFEs kolleksjoner er designet for moderne kvinner i alle aldre, størrelser og personligheter. Gode priser. Str 34-46

Noella: Noella er opptatt av at klesplaggene er moteriktige og elegante og kan passe til forskjellige anledninger. Klærne bærer preg av skandinavisk minimalisme, men uten å la seg begrense av dette. Du vil derfor se mange varer med flotte detaljer, i ulike kvaliteter. Gode på pris. Str XS-XL. 

Mazing: Mazing er et norsk klesmerke! Visualiser Miami og New York, og legg deretter til noe av det rene, skandinaviske utseendet. Så har du Mazing. Mazing er grunnlagt av nordmenn som delte en felles lidenskap for Miami-stemningen med sol, strender og natteliv, samt intensiteten i New York livsstil. Gode på pris. Str XS-XL. 

Tif Tiffy: Tif tiffy er et dansk merke som designer eksklusivt tilbehør, strikk og klær med en feminin fargepalett, med gode kvaliteter og moderne design. 95% av kollekjonene blir produsert i Europa. Størrelse S-XL.